@ Work & ZV Utrecht

Hier alles over de nieuwe, unieke samenwerking tussen Zwemvereniging Utrecht en het online platform JongSelect: Zwemvereniging Utrecht @Work. Zwemvereniging Utrecht @Work is een speciale tool waar jij als lid van de vereniging op zoek kunt naar een nieuwe (bij)baan of stage in de regio.

Wat is Zwemvereniging Utrecht @Work?
Zwemvereniging Utrecht @Work is een maatschappelijk online platform dat zich richt op werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Ook stelt Zwemvereniging Utrecht @Work de opdrachtgevers in staat om in contact te komen met talentvolle leden en die graag werkervaring op willen doen.

Of je nu een bijbaan zoekt in een supermarkt, een stage bij een grote multinational of een functie voor een starter bij een notariskantoor: voor iedereen is er via Zwemvereniging Utrecht @Work iets te vinden. Het aanbod varieert van dag tot dag.

Hoe werkt Zwemvereniging Utrecht @Work?
Via de website of de app van Zwemvereniging Utrecht (www.zvutrecht.nl) kun jij de pagina van Zwemvereniging Utrecht @Work bezoeken. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages bij allerhande bedrijven in de regio Utrecht die op zoek zijn naar nieuw talent.

Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek.
Vul je profiel!

Extra sponsorinkomsten
Nieuwe baan of leuke stage gevonden via Zwemvereniging Utrecht @Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financieel aandeel. Deze kan gebruikt worden als extra sponsorinkomsten voor Zwemvereniging Utrecht. Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt Zwemvereniging Utrecht hier ook nog eens mee!