ZVU_Favotje

DOE MEE!

Zwemvereniging Utrecht

bedrijventoernooi

4 oktober
2024

Waterpolo Bedrijventoernooi Utrecht

4 oktober 2024

Op vrijdagavond 4 oktober 2024 organiseert Zwemvereniging Utrecht het Waterpolo Bedrijventoernooi 2024! Dit event biedt een sportief en gezellig bedrijfsuitje. Vanaf 18:30 uur strijden diverse teams om de felbegeerde toernooiwinst en felbegeerde wisselbeker.

Deelnemende teams kunnen bestaan uit zowel mannen als vrouwen met zowel ervaren als niet ervaren spelers. Iedereen is welkom en we houden rekening met niveauverschillen.

Voorafgaand aan de wedstrijden verzorgen we een dinerbuffet in onze kantine en op het buitenterras. Ook kun je onbeperkt drankjes tot je nemen. Na afloop van het toernooi zal de prijsuitreiking natuurlijk niet ontbreken: welk team gaat naar huis met de toernooiwinst én felbegeerde wisselbeker? Nieuw dit jaar is dat er ook diverse prijzen tijdens het toernooi te verdienen vallen. Wie mag zich het aanstormend talent noemen? Wie maakte het mooiste doelpunt? En welk team verdient de Dreamteam Award voor het beste samenspel? Ook een prijs voor het team met de leukste teamnaam mag natuurlijk niet ontbreken!

Dus ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of wil je graag kennismaken met waterpolo? Vorm een team van minimaal 5 personen en schrijf jullie uiterlijk 31 augustus HIER in.

Deelnamegeld voor dit evenement bedraagt €575,- per team, bestaande uit 5 tot maximaal 7 personen. Dit bedrag is inclusief het buffet en de borrel. Uiteraard mag een team uit meer dan 7 personen bestaan, waarbij per extra deelnemer op €50,- meerprijs gerekend moet worden. Voor extra niet-spelende deelnemer wordt een meerprijs van €40,- gerekend. Mocht het aantal spelers/speelsters bij uw bedrijf onverhoopt een probleem zijn, dan kunnen wij u wellicht helpen samen met een ander bedrijf een combiteam te vormen.

Meer informatie?
Neem contact op met bedrijventoernooi@zvutrecht.nl

Extra!
Aftermovie van 2022

bedrijventoernooi@zvutrecht.nl