ZVU_Favotje

DOE MEE!

Zwemvereniging Utrecht

bedrijventoernooi

30 september
2022

Waterpolo Bedrijventoernooi Utrecht

30 september 2022

Op vrijdagavond 30 september 2022 organiseert Zwemvereniging Utrecht het Waterpolo Bedrijventoernooi 2022! Dit event biedt een sportief en gezellig bedrijfsuitje. Vanaf 18:30 uur strijden diverse teams om de felbegeerde toernooiwinst.

Deelnemende teams kunnen bestaan uit zowel mannen als vrouwen met zowel ervaren als niet ervaren spelers. Iedereen is welkom en we houden rekening met niveauverschillen.

Voorafgaand staat een uitgebreid buffet/bbq klaar in onze kantine en op het buitenterras. Ook kun je onbeperkt drankjes bestellen. Na de wedstrijdjes komen we weer samen in de kantine voor de prijsuitreiking en voor een welverdiende borrel. Natuurlijk zal de prijsuitreiking niet ontbreken: welk team gaat naar huis met de toernooiwinst?

Dus ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of wil je graag kennismaken met waterpolo? Vorm een team van minimaal 5 personen en schrijf jullie uiterlijk 31 augustus HIER in.

Deelnamegeld voor dit evenement bedraagt € 550,- per team, bestaande uit 5 tot maximaal 7 personen. Dit bedrag is inclusief het buffet en de borrel. Uiteraard mag een team uit meer dan 7 personen bestaan, waarbij per extra deelnemer op € 50,- meerprijs gerekend moet worden. Voor extra niet-spelende deelnemer wordt een meerprijs van € 35,- gerekend. Mocht het aantal spelers/speelsters bij jouw bedrijf onverhoopt een probleem zijn, dan kunnen wij je wellicht helpen samen met een ander bedrijf een combiteam te vormen.

INSCHRIJVEN >>>

Meer informatie? Neem contact op met bedrijventoernooi@zvutrecht.nl

of bekijk het Facebookevent.

Downloads:

>> PDF Uitnodigingsbrief / flyer

>> PDF Collega's uitnodigen

bedrijventoernooi@zvutrecht.nl