ZV Utrecht Mondmasker (2.0 bestelling)

ZV Utrecht_Mondmasker

Bestelformulier ZV Utrecht Mondmasker 2.0

Bestel hier het enige echte (niet-medische) ZV Utrecht mondmasker! De maskers zijn wasbaar. Zorg dus dat je in stijl op pad gaat, helemaal handig nu de mondmaskers verplicht zijn.

De eerste bestelling is reeds geweest. We gaan nu voor de 2de bestelling. De volgende bestelling kan alleen doorgaan als we weer meer dan 50 mondmaskers verkopen (het minimum te bestellen). Vertel het dus vooral ook tegen je mede-zwemmers en/of teamgenoten! De winst gaat in zijn geheel naar ZV Utrecht.

*Vereist


Leuk dat je een ZV Utrecht Mondmasker wilt bestellen!

De maskers kosten € 7,50 per stuk.


Hoeveel mondmaskers wil je bestellen?


Betaling

Om de financiële afhandeling van de mondkapjes te regelen, sturen we iedereen een tikkie. Daarom vragen we hieronder je naam en telefoonnummer, zodat we de tikkies kunnen sturen.

Zoals eerder aangegeven, dienen we minimaal 50 mondkapjes te bestellen. Mochten we dit aantal niet halen, brengen we iedereen daarvan op de hoogte. Als het niet doorgaat, wordt er uiteraard ook geen tikkie gestuurd.

Om het uitdelen te vergemakkelijken, vragen we ook om aan te geven bij welke discipline je zit, en indien waterpoloër welk team.

Bestellen van de ZV Utrecht Mondmaskers kan voor ronde 2 t/m 8 december 2020 (13 dec nog geen 50 stuks dus verlengt). Daarna ga je mee met de volgende 50 bestellingen.
(ronde 1: was t/m 1 november 2020 toen hebben we maar liefst 100 stuks verkocht).


Gegevens


ZV Utrecht_Mondmasker