ZVU_Icoontje_Wedstrijdzwemmen

ERVAREN of zwemmen

iets voor jou is? 

Wedstrijdzwemmen bij Zwemvereniging Utrecht

Wat is Wedstrijdzwemmen?

Wedstrijdzwemmen is een sport voor iedereen. Onze wedstrijdzwemmers nemen deel aan tal van wedstrijden, ingedeeld op niveau en leeftijdscategorie. Dit kunnen wedstrijden zijn in de omgeving van Utrecht, maar ben je een gevorderde zwemmer dan neem je deel aan bijvoorbeeld Regiokampioenschappen. Door plezier te hebben in de wedstrijdzwemsport presteer je beter en dat kan alleen samen met je teamgenoten en een enthousiast trainersteam!

Trainingen

Onder begeleiding van onze passievolle zwemtrainers, trainen de zwemmers driemaal per week om hun zwemtalent naar een hoger niveau te brengen. Naast het trainen, wordt er natuurlijk ook plezier gemaakt tijdens onze trainingen in Zwembad De Kwakel. Zwemmen is niet alleen een superleuke sport, maar ook goed voor je conditie en zal je niet snel een blessure geven. Wij zijn Zwemvereniging Utrecht, en wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gezellige kinderen en jongeren die graag willen zwemmen!

Interesse?

Lijkt het je leuk om bij Zwemverenging Utrecht te gaan trainen? Ben je in het bezit van zwemdiploma’s A, B en C en eventueel bezig met Zwemvaardigheid 1? Kom dan een gratis proeftraining volgen! Tijdens de proeftraining kijk je met de trainer wat je al kan en hoe je het wedstrijdzwemmen vindt.

Je mag twee keer proeftrainen voordat je besluit lid te worden van Zwemvereniging Utrecht. Je kunt je aanmelden voor een proeftraining via mailadres: wedstrijdzwemtrainers@zvutrecht.nl. Vermeld je naam, adres, geboortedatum en zwemdiploma’s en dan nemen wij contact met je op voor een proeftraining.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen, dit kan (nog) niet digitaal. Dit kan worden opgevraagd bij het secretariaat van de vereniging door te mailen naar info@zvutrecht.nl of te bellen naar 030 – 258 17 40. Deze ontvangen we graag, verder ingevuld en ondertekend, retour.

Contributie

Het contributiejaar loopt van september tot en met augustus. Wij zijn ook aangesloten bij het U-pasbureau. De daadwerkelijke korting op de contributie is afhankelijk van wat u wilt besteden van uw budget en of dit nog beschikbaar is.

Clubkleding voor Wedstrijdzwemmen

Bij wedstrijden dragen we een clubpolo en broekje en tijdens de race een badmuts met het logo van Zwemvereniging Utrecht. Zo zijn we goed herkenbaar voor iedereen. Bij Zwemvereniging Utrecht dragen de wedstrijdzwemmers een eigen zwembroek (ook wel ‘jammer’ genoemd) of badpak dat voldoet aan de eisen van de FINA (Zwembond).

wedstrijdzwemtrainers@zvutrecht.nl

Locatie
Alle zwemlessen en sporten vinden plaats in:
Zwembad De Kwakel
Paranadreef 10
3563 AX Utrecht (Overvecht)

030 - 258 17 40

wedstrijdzwemmen@zvutrecht.nl