ZVU_Bedankt_01

?????

????

Waterpolo Vrijwilligers

Vrijwilliger

Wanted:

Helden op de kant!

Wat?
Helpen met zwemles geven aan de leukste kids in Utrecht. Variërend van kinderen die eigenlijk nog een beetje bang zijn voor het water (watergewenning) tot het zwem ABC en de drie diploma's voor zwemvaardigheden die daarop volgen. Bij de zwemvaardigheden leren ze voor het eerst zelfs stukjes waterpolo! Wat jij aan de kant gaat doen kan verschillen afhankelijk van je eigen voorkeur. Wil je graag eigen lessen geven? Super! Wil je liever meehelpen bij een ervaren lesgever? Ook dat is broodnodig voor genoeg persoonlijke aandacht voor de kids en het borgen van de veiligheid.

Waarom?
Omdat het mega gezellig is. Omdat het veel geld in het laatje brengt voor de vereniging. Omdat veel handen aan de kant de lessen veiliger, flexibeler en leuker maken.

Wat krijg ik ervoor terug?
Een boel energie van de kinderen, maar ook kaderlid korting op je contributie ter hoogte van de basiscontributie (ongeveer €50) en gezelligheid met de andere kaderleden.

Wanneer?
Dinsdag van 17:30-19:00 en/of vrijdag van 18:30-20.00. (kijk voor actuele tijden op de volgende pagina: Zwem Onderwijs)Beide avonden worden twee lessen van 45 minuten gegeven. Voor beide avonden zijn we nog op zoek naar lesgevers. Lukt het alleen om de tweede les aanwezig te zijn? Ook dan ben je welkom! Daarbovenop is er eens in de paar maanden afzwemmen op de zaterdag.

Waar?
In ons vertrouwde thuisbad de Kwakel.

Hoe?
Het liefste zien we veel dezelfde gezichten op de kant, omdat dat voor de kinderen fijn is. Maar laat dit je niet tegenhouden om je aan te melden. Lijkt het je leuk om een handje te komen helpen? Stuur een mailtje naar jottekuilder@gmail.com en kom in augustus een keertje meekijken bij de lessen.

Moet ik een cursus volgen?
Dit is niet verplicht en hoeft zeker niet direct. Wil je uiteindelijk zelfstandig voor de groep te staan dan is dit op termijn wel nodig. Je gaat dan een MBO niveau 2 opleiding voor zweminstructeur volgen (kan zo op je cv). Het gaat om ongeveer 6 online lessen van 1,5-2 uur met daarna een aantal huiswerkopdrachten (vooral het schrijven van 10 lesvoorbereidingen). Van de 10 lesvoorbereidingen moet je er 3 geven en laten beoordelen. Je hebt een jaar om het geheel af te ronden.

Locatie
Alle zwemlessen en sporten vinden plaats in:
Zwembad De Kwakel
Paranadreef 10
3563 AX Utrecht (Overvecht)

030 - 258 17 40

leszwemmen@zvutrecht.nl